Produktutvecklare

OM FÖRETAGET

Gestamp är ett globalt företag med drygt 41 000 medarbetare och med närvaro i 23 länder. Koncernen tillverkar fordonskomponenter och arbetar aktivt för att skapa innovativa lösningar för säkrare och lättare fordon, vilket i sin tur minskar fordonets miljöpåverkan.
Verksamheten i Luleå, består av en Produktionsanläggning samt Research & Development (R&D), med ca 250 medarbetare, varav ett 60-tal inom R&D. Research & Development täcker hela kedjan från bakomliggande forskning, design och testning till kvalitetssäkring och produktionsanpassning.

www.gestamphardtech.se

DINA ARBETSUPPGIFTER

Hos oss på R&D arbetar du med produktutveckling och innovation i en global miljö. Vår avdelning i Luleå ansvarar för koncernens utveckling av produkter som skyddar vid kollisioner fram och bak på fordon, även kallat BLACK BOX eller Crash Management Systems.

Produktutvecklaren arbetar med att utveckla och optimera dessa produkter med CAD och FE-krocksimuleringar. Du förbereder och genomför kundpresentationer och är även delaktig i valideringen av produkten i vår krockprovningsanläggning. Som produktutvecklare ansvarar du för produktutvecklingen under hela projektet och ser till att alla delar uppfylls. Till din hjälp finns ett erfaret team och oftast är ni flera utvecklare som samverkar för att nå i mål.

Det globala utvecklingsarbetet innebär att utveckla befintliga koncept och metodik, nya koncept, trendspaning samt best practice att implementera hos kollegorna runt om i världen.

Du stödjer säljorganisationen i marknadsföringen av ditt produktområde. I rollen förväntas du aktivt följa den allmänna utvecklingen inom teknikområdet med avseende för såväl teknik som bestämmelser och lagkrav. Du bygger och upprätthåller relationer såväl internt som externt.

DIN PROFIL

Du är utbildad civilingenjör, med inriktning mot maskinteknik, teknisk design eller liknande. Erfarenhet av beräkning är meriterande men även erfarenhet av konstruktion.

Du har ett strukturerat arbetssätt, där du organiserar, planerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Att skapa och bygga relationer ger dig energi och du trivs i en global miljö med många kontakter både internt och externt. Som lagspelare gillar du att vara delaktig och ta ansvar för våra gemensamma mål.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, då vårt arbete till större delen sker i en internationell arbetsmiljö.

ANSÖKAN

I denna rekryteringsprocess samarbetar Gestamp med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB. Frågor om tjänsten hänvisas därför till ansvarig rekryteringskonsult Daniel Kalén på tfn 0708-21 53 00. daniel.kalen@clwork.se

Sista ansökningsdag är 6 februari.
Sök tjänsten på www.clockworkpersonal.se