Produktingenjör

OM FÖRETAGET

Gestamp är ett globalt företag med drygt 41 000 medarbetare och med närvaro i 23 länder. Koncernen tillverkar fordonskomponenter och arbetar aktivt för att skapa innovativa lösningar för säkrare och lättare fordon, vilket i sin tur minskar fordonets miljöpåverkan.
Verksamheten i Luleå, består av en Produktionsanläggning samt Research & Development (R&D), med ca 250 medarbetare, varav ett 60-tal inom R&D. Research & Development täcker hela kedjan från bakomliggande forskning, design och testning till kvalitetssäkring och produktionsanpassning.

www.gestamphardtech.se

Tech Center är en av fyra avdelningar på R&D i Luleå och vårt arbete rör sig i gränslandet mellan produktdesign och produktion.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som produktingenjör på Research & Development, TechCenter arbetar du i en global miljö, både inom organisationen men även externt mot kunder. TechCenter i Luleå ansvarar för koordinering och ledning av koncernens motsvarande verksamheter bl. a Japan, Kina, USA och Tyskland.

Som produktingenjör ansvarar du för anpassning av produkt och process för presshärdade detaljer inom Gestamp koncernen och jobbar med att utforma, optimera och simulera kostnadseffektiva och robusta tillverkningsprocesser. Vi arbetar nära våra kunder från de allra tidigaste utvecklingsstadierna ända fram till serieproduktion. Du kommer att tillhöra ett team med erfarna kollegor med ett stimulerande arbete i en internationell miljö där du kommer att skapa ett stort tvärfunktionellt nätverk inom Gestamp.

DIN PROFIL

Du är utbildad civilingenjör, med inriktning mot maskin eller teknisk design eller likande.
Du har goda kunskaper i CAD. Meriterande är erfarenhet av produktutveckling och produktionsprocesser samt kunskaper från programmering.

Du är en person som tar initiativ och driver dina uppgifter mot uppsatta mål och har förmåga att fokusera och prioritera det som är väsentligt. Arbetet utförs ofta i lite högre tempo, så du bör känna dig bekväm i att ta initiativ och jobba med tighta deadlines. Du har lätt för att kommunicera och har en positiv och professionell attityd till arbetet och dina kollegor. Som lagspelare gillar att du att vara delaktig och ta ansvar för våra gemensamma mål.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, då vårt arbete till större delen sker i en internationell arbetsmiljö.

ANSÖKAN

I denna rekryteringsprocess samarbetar Gestamp med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB. Frågor om tjänsten hänvisas därför till ansvarig rekryteringskonsult Daniel Kalén på 0708-21 53 00. daniel.kalen@clwork.se

Sista ansökningsdag är 6 februari.
Sök tjänsten på www.clockworkpersonal.se