Truckchef

OM FÖRETAGET

Gestamp är ett högteknologiskt företag i teknikens framkant med medarbetare som drivs- och arbetar i andan av ansvar, engagemang och respekt. Samt att kontinuerligt utveckla och förbättra arbetsmiljö, kvalitet, produktivitet och processer. Gestamp är ett globalt företag med närvaro i drygt 20 länder och koncernen jobbar aktivt för att skapa innovativa lösningar för säkrare och lättare fordon, vilket minskar energiförbrukningen och miljöpåverkan. Verksamheten i Luleå, består av en Produktionsanläggning samt Forskning & Utveckling, med ca 250 medarbetare. www.gestamphardtech.se

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som truckchef ansvarar du för verksamhetens dagliga drift inom: administration kundportaler för transportbokning och beställning av kundemballage, godsmottagning, utlastning, förnödenhetsförråd, intern materialhantering, externa traktortjänster samt ordning och reda på yttre miljögården.
Du har lång- och kortsiktig strategisk planering av truckverksamheten/materialhantering och ansvarar för budget och budgetuppföljning.
En viktig del i ditt arbete blir att utveckla, förändra och förbättra verksamheten och dess processer.
I rollen så har du personalansvar för 11 personer med utvecklings-, löne- och medarbetarsamtal. Du samordnar och samverkar mellan din avdelning och övriga avdelningar i organisationen.

Som ledare skapar du delaktighet genom att involvera, utmana och uppmuntra till personligt ansvar. Du har ett närvarande ledarskap och är tydlig med förväntningar på medarbetarna.

Du rapporterar till Logistikchefen på Gestamp.

DIN PROFIL

Vi söker dig med Högskola/Universitetsutbildning med teknisk eller industriell inriktning eller annan utbildning som bedöms som jämförbar. Du har skaffat dig några års arbetslivserfarenhet, gärna från industrin och tillverkningsmiljö. Goda kunskaper i officepaketet, och gärna erfarenhet av arbete i något affärssystem. Svenska och engelska hanterar du i tal och skrift.
Har du erfarenhet av utbildning för truck och travers så är det meriterande.

Du opererar på en strategisk nivå och är bra på att leda ett förändringsarbete. Som chef förväntas du ta beslut, stå för dem och genomföra dem. Att skapa delaktighet och motivera dina medarbetare är något du brinner för.

Varmt välkommen med din ansökan!

ANSÖKAN

I denna rekryteringsprocess samarbetar Gestamp med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB.
Frågor om tjänsten hänvisas därför till ansvarig rekryteringskonsult Daniel Kalén på 0708-21 53 00 eller daniel.kalen@clwork.se
Sista ansökningsdag är 2 november.
Sök tjänsten på www.clockworkpersonal.se