Löne- och personaladministratör

Vi söker en löne- och personaladministratör

 I rollen som löne- och personaladministratör kommer du i huvudsak att arbeta med löneadministration och löneutbetalningar. Du registrerar och kontrollerar löneunderlag och har hand om hela kedjan från inregistrering till löneutbetalning. Du fungerar även som stöd till chefer och medarbetare i avtalsfrågor samt frågor om ledigheter, reseräkningar och likande. Rollen innefattar även personaladministration såsom anställningsavtal, pensioner, rapporter och statistik. Du kommer även att vara en del i introduktionsutbildningar för våra chefer och medarbetare när det gäller avtals- och löneområdet..

Du tillhör personalavdelningen och rapporterar direkt till företagets HR-chef.

Du har ett professionellt förhållningssätt och trivs i mötet med människor. Som person är du självgående, driven, ordningsam och pedagogisk. På ett enkelt sätt förklarar och besvara du frågor inom löne- och personalområdet. Att ge den bästa servicen och ta ansvar för att det du levererar håller hög kvalitet, är något du värdesätter

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning och gärna en eftergymnasial utbildning med ekonomisk eller personaladministrativ inriktning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Goda kunskaper i Office-paketet, särskilt Excel samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig ett spännande, roligt och utvecklande arbete med många sociala kontakter och utvecklingsmöjligheter inom HR området

Kontakta Personalchef Maria Lövbrand tfn 073-661 45 71 ytterligare information.

Om du känner att detta kan vara något för dig så är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Då skickar du din ansökan du till jobb@se.gestamp.com senast 15 november 2021

Vi strävar efter mångfald och att företaget ska spegla det samhälle vi verkar i. Män och kvinnor med olika bakgrund och åldrar.

Välkommen med din ansökan!