Jobba hos oss

Vi arbetar visserligen med tekniska frågor, konstruktion, beräkningar och produktion men indirekt arbetar vi med miljö- och säkerhetsfrågor. Fysiskt befinner vi oss i Luleå men indirekt arbetet vi globalt med kollegor och kunder runt om i hela värden.

Gestamp Hardtech produkt

Verksamheten i Luleå, består dels av en Produktionsanläggning och dels av Forskning & Utveckling, sammanlagt är vi ca 250 medarbetare.

Gestamp är en global koncern med närvaro i drygt 20 länder och koncernen jobbar aktivt för att skapa innovativa lösningar för säkrare och lättare fordon, vilket minskar energiförbrukningen och miljöpåverkan.

Lediga tjänster

Skicka gärna en spontanansökan så hör vi av oss om något passande dyker upp.
Ett personligt brev med CV till jobb@se.gestamp.com

Student

Att trygga tillväxten av kompetent arbetskraft är en av våra absolut viktigaste framgångsfaktorer och vi arbetar därför aktivt för att stärka kontakten med studenter.

Vi samarbetar med universitet, högskola och gymnasium. Vi arbetar långsiktigt och skapar en relation redan under studietiden. Fån föreläsningar och studentuppgifter till praktik, sommarjobb och examensarbete. Målsättningen är att vår relation ska fortsätta till examensarbete och arbete.

Vi erbjuder dig en möjlighet att komplettera dina teoretiska kunskaper med praktiska erfarenheter och vi sätter stort värde i att ge dig en bra handledning så att din tid hos oss ska bli både utvecklande och berikande.

Praktik

Vi samarbetar med gymnasieskolans El- och Industritekniska utbildningar, med KY/YH utbildningar samt med Universitet

Examensarbete

Ditt examensarbete anser vi är viktigt på flera sätt. Det är inte bara en del av din utbildning, det är din språngbräda ut i arbetslivet. Vi har stor erfarenhet av att handleda studenter och har under åren haft stor nytta av studentarbetena i vår verksamhetsutveckling.

Ansökan och Praktik och examensarbete

Din ansökan ska innehålla:

  • CV
  • Personligt brev
  • Betyg från hittills avklarade studier
  • Beskrivning av idé alternativt önskad inriktning, tidsperiod och lokalisering på ditt sommarjobb/praktikplats/ex-jobb

Skicka din ansökan om praktik eller examensarbete till jobb@se.gestamp.com

Välkommen med din ansökan!